1 890 000€

Eksluzivna vila na osami u blizini Dubrovnika

1400 m2 m² 3063 m² okućnica 28 šifra

Kontaktirajte agenta

Rezidencija je smještena u zelenom obalnom pojasu, i kao jedini objekt u zoni osigurava intiman i tajnovit odmor, skriven od očiju javnosti.

Rezidencija se sastoji od glavnog objekta koji u prizemlju sadržava dnevni boravak, blagovaonu, kuhinju i glavnu spavonicu, te natkrivni bazen s terasom.

Na katu sadržava pet luksuznih spavaonica s garderobama i kupaonicama, u podrumu objekta je wellness

Zadatak je bio stvoriti visokoestetski oblikovani prostor, opremljem vrhunskim elementima i sadržajem koji treba oduševiti i najzahtjevnije korisnike, a pritom ne odudarati od krajobraza u koji je smješten; oblikovne elmente crpiti iz tradicije Konavla i Starog grada Dubrovnika i njegove kulture.

Objekt stopiti s okolišem koji ga okružuje kako ne bi narušavao pogled na veličanstven krajobraz.

Vanjski i unutrašnji prostor se isprepliću stvarajući poluzatvorene i polunatkrivne terase, otvori u fasadam su brojni i kroz njih se u svakoj prostoriji doživljava miris čempresa, mora i povjetarca.

Interijer osigurava prozračan, slobodan, lagodan i bezbrižan ladanjski život, funkcionalan je, a svojim stanarima pruža u svakom segmentu glamurozan boravak.

Svaki aprtman je jednistven i specifičan odražava život i djelo jednog od dubrovačkih velikana:

  • Gundulić
  • Držić
  • Božidarević,
  • Sorkočević
  • Bošković,
  • Bukovac

Pomoćni je objekt podjeljen u dva dijela:

Prvi dio je stambeni prostor koji se sastoji od apartmana za kućepazitelja i strojarnice. Drugi dio je prostor za zabavu koji se sastoji od konobe,kina i plesnog prostora.

Centralno upravljanje vile riješeno je Crestron  sustavom, vodećim svjetskim proizvođačom automatike. U sustav upravljanja integrirani su svi elementi čime vila dobiva centralno upravljanje sljedećim komponentama :     Rasvjeta, klimatizacija, strojarstvo, bazenska tehnika, videonadzor, alarm, sjenila, portafon. Napravljen je kompletna projekat sa svim pripremama za videonadzor i vatrodojavu.