1000000€

Prekrasna samostojeća atraktiva vila modernog tlocrta i vrhunskog dizajna

vila 600 m² 1600 m² okućnica 7 soba 5 spavaća 5 kupaona 2 toalet 5 terasa 4 garaža 371 šifra

atraktivna samostojeća vila

Kontaktirajte agenta

Prekrasna samostojeća exclusivna vila modernog tlocrta i vrhunskog dizajna na odličnoj lokaciji u samom centru Samobora, u blizini stare gradske jezgre u mirnom dijelu  na velikoj parceli od 1600 m2  okružena zelenilom.

Projektirana je  kao luksuzna prizemnica razvedenog tlocrta ukupne površine 650 m2. Pristup objektu  je širokim kolnim putem do garažnog prostora u prizemlju za više vozila (četiri) i veći broj vanjskih parkirnih mjesta. Na toj etaži se nalaze i pomoćni prostori za potrebe objekta  (sportsko-rekreacioni, spremišta,  kotlovnica,  te prostorije za održavanje objekta i pomoćne poslove) .

Liftom se iz garaža dolazi u stambeni dio . Elegantni ulazni prostor je popločen prirodnim kamenom i na njega se nadovezuje prostor za dnevni boravak prepun svjetla, sa velikim staklenim stijenama koje se otvaraju prema uređenom vanjskom prostoru. Tu se  nalazi dnevni boravak , velika blagovaona, kuhinja s prostorom za svakodnevno blagovanje i ostavom, te stakleni atrij  koji propušta dodatno  svijetlo   u centralni dio nekretnine.  Iza atrija se ulazi  u privatni dio stana. Vila raspolaže sa pet prostranih, elegantnih i suvremeno opremljenih spavaćih soba od kojih svaka ima kupaonu i garderobu, te jednom radnom sobom, u koju se može ući i iz dnevnog boravka.

Vila je opremljena sa naprednim protuprovalnim sustavom, opremljena velikim brojem nadzornih kamera , te raličitih vrsta senzora; senzori pokreta, loma stakla, protupožarni i sl. Grijanje je plinsko etažno, kombinacija podnog .Sva oprema i materijali ugrađeni su vrhunske kvalitete.