700 000€

Šestine, 600 m2 dizajnerski stan s vanjskim i unutarnjim bazenom

dvoetažni stan 600 m2 m² 1000 m2 m² okućnica 4 spavaća 3 kupaona 2 toalet 5 terasa 4 garaža 7 parking B certifikat 236 šifra

Kontaktirajte agenta

Superluksuzna rezidencijalna nekretnina stambene površine cca 600m2 na dvije etaže u luksuznoj vili sa samo tri stana.Kvaliteta života kao u obiteljskoj samostojećoj vili sa potpunom privatnošću.
Stan se sastoji od donjeg dijela u kojem je teretana sa profi spravama i solarijem, soba za zabavu sa kompletnim ozvučenjem i lightshow-om (privatni disco), biljar i stol za stolni nogomet, te wellness centar 80m2 sa bazenom 12m (grijani s protustrujnim plivanjem), turskom kupelji, prostorom za odmaranje i kupaonicom s jacuzzi kadom i tušem i hladnjakom za pića, te toaletom. Tu su i pomoćne prostorije za održavanje kućanstva (praona i peglaona, spremište i sl), te još jedno veće spremište 50 m2.

Iz donjeg dijela vode stepenice prema katu koji se sastoji od prostoranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom ,i gostinjskog toaleta, te privatnog prostora koji čini master room s kupaonom i garderobom, te dvije spavaće dječje sobe uz koje se nalazi dječja kupaona i dječji dnevni boravak.
Iz svake prostorije se može izići na terase i dvorište. Iz boravka se izlazi na najveću terasu cca 80m2, koja je smještena unutar hortikulturalno koncipiranog vrta cca 400m.
Stanu pripadaju i dvije garaže, svaka za dva automobila s više vanjskih parkirnih mjesta. Zajedničko dvorište je uređeno i ograđeno visokim punim zidom s vanjskim bazenom i prostorom za boravak na otvorenom , te roštiljem i prostorom za košarku.

Stan je koncipiran po sistemu “pametne kuće”,što znači da su sve funkcije automatizirane i sa svim funkcijama se može upravljati preko interneta, što iz kuće ili preko aplikacija na mobitelu ili računalu. Dakle ima centralni videonadzor, alarm, infracrveni zaštitini zid , centralno grijanje i prozračivanjem itd.
Stan ima tri sustava grijanja. Sva oprema koja je ugrađenaje je superkvalitetna
, luksuzna i skupocjena s posebnim dizajnerskim potpisom od unutarnje stolarije, keramike, sanitarija i rasvjetnih tijela, do namještaja. Podovi izrađeni od izbjeljenog američkog brijesta. Visina stropa je 3metra. Izuzetno kvalitetna gradnja.
Certifikat “B”

Postoji mogućnost najma. Ostale informacije na upit